3D Scanner belső terek felmérésére

3D scanner bridge

Egyik partnerünknek hála testközelből kipróbálhattuk a legújabb mobilos fejlesztést, a Bridge-t. Hogy miben más, mint a többi Vr eszköz? A nagy truváj a dologban nem más, mint az, hogy valós teret keveri a virtuálissal, úgynevezett Mixed Reality-t látunk! A nagy dirrel-durral beharangozott Magic Leap-en kívül kézzelfogható eszköz még nem igazán hódította meg a piacot, ezért kíváncsian vártuk mire is képes az eszköz. A fejlesztőknek hála nincs szükség külső markerekre, érzékelőkre, amik a felhasználó mozgásának figyelésére szolgál.. Egyrészt képes egy teljes világot varázsolni az ember köré, másrészt látja a környezetet, figyelmeztet, ha valamihez túl közel mentünk volna, de egy lakberendező szoftver azt is megoldja, hogy a lakás bizonyos pontjain elhelyezi a kívánt bútorokat.Másrészt az úgynevezett Bridge Engine, azaz a számításokat végző szoftver elfut az iPhone-on, nem kell hozzá számítógép. Vagyis: mobil és extra felszerelésekre sincs szükség.

A VR szemüveg mobilokkal kompatibilis egyenlőre, a scannert lecsatolva könnyedén feltehetjük ipad eszközünkre, teljesértékű 3D scannerként használva.

COMMENTS

Just say Your opinion.

  • Mike Heisenberg

    2017.03.13.

    Proin ultricies convallis urna nec dignissim. Vestibulum accumsan sem ut quam facilisis pretium. Quisque tristique laoreet fermentum. Nullam a ipsum metus. Quisque non massa nec ante tristique viverra at eget mauris. Etiam quis orci condimentum turpis malesuada consectetur nec et ex.

    Reply
YOUR COMMENT